Magnus Tidstrand, VD, CGEM & Partners

CGEM & Partners – Magnus Tidstrand

Magnus Tidstrand är en erfaren och engagerad investeringsrådgivare och försäkringsförmedlare med en gedigen bakgrund inom finansiella tjänster. Med 15 års erfarenhet inom branschen har Magnus utvecklat en djup förståelse för kundernas individuella behov och mål.

CGEM & Partners månar om vikten av att skapa långsiktiga och förtroendefulla relationer. Förståelse för varje kunds unika situation och målsättningar för att kunna erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar. Magnus Tidstrands personliga engagemang och professionalism gör honom till en pålitlig partner för klienter som söker trygghet och ekonomisk säkerhet.

Magnus Tidstrand är inte bara en kunnig expert inom försäkringsområdet utan även en passionerad rådgivare som ser till att kunderna får den bästa möjliga servicen. Hans dedikation till att uppfylla klienternas förväntningar och överträffa deras behov gör honom till en ovärderlig resurs för dem som söker skräddarsydda och pålitliga försäkringslösningar. Med Magnus som försäkringsrådgivare kan du vara säker på att din ekonomiska framtid är i trygga händer.

Magnus Tidstrand, VD, CGEM & Partners

Kontakta oss för rådgivning

Portföljstorlek

12 + 3 =